18 november 2009

Onsdag å lite bilder!

Liza och Kimma kollar läget inför Lördagen.

Yes. Onsdag. Idag tänkte jag att ha tema bilder. Tänkte att det kanske kunde vara käkt.

Just nu så är jag inblandad i två projekt. Dansbandskampen som rullar på sonm tåget. Rakt frammåt, program 5 på Lördag, och Nanne Grönvall gör oss sällskap. Tisdagar (igår) är det redaktions-mötes-dagen. Så man kan säga att det var temat för gårdagen.

Sedan e det då Grammisgalan.
"spånmöte" i Måndags.
Förmiddagen, idag, gick också i mötets tecken. Jäkla bra möte. Roligt som fasen, Skratt å yviga rörelser (bokstavligt) å det e kul att se hur allt funkar bakom kulisserna, vem läcker vad till vem, hur planerat allt "slupmässigt" är. Hur det dealas till höger och vänster och en skön Grillamarknadsföringsgrej e på G. Ja, det finns ju hur mycket att som hällst att säga om detta.



Ann och Melker alá dansband äter muffis i siluett..

Veckans reflektion

Tonalitet!!
Vi som e lite event intresserade (tror absolut det funkar inom andra grenar, vigges tema resturanger, klockrent, eller allt vad ni sysslar med). Tonalitet. Nu har det ramlat på plats. Vilken ton vill vi slå an för arrangemanget (detta e ju oerhört mycket mer komplext en så, men ja.. ). Långa diskutioner med Melker vart en lite av en aha upplevelse - vad som gör skillnad och det ekonomerna har svårt att se som den vinstdrivande faktorn. Kanske får knäcka en D-uppsats i ämnet.

reflektion två

Jag har vetat skilnaden - men först nu i veckan har jag förstått skillnaden på Projektledare och producent.

Bra - gött att komma till insikt.
andra sidan av myntet - ojojoj.. det kommer kräva sina år av hårt jobb innan man e på en possition där man kan få fullt utlopp för den kompetens vi får genom plugget! Men va fan. Jobba måste man ju göra hur som hällst.. ;)

Slut reflektion.

Här nedan kommer lite bilder från fjolårets Grammis.







Sweet!




Nedan - Thomas tar ton!




Vår helt undebara Norrbottens-jury-dansbandsexpert Thomas Deutgen kliver in på Scenen och visar vart skåpet skall stå. Alla gamla dansbandsklassiker värt namnet levererades framåt småtimmarna under skönt spontanan förhållande inför en härlig publik.


Thomas Deutgen feat. Sten & Stanley!

Sedan som en helt random grej, apropå ingenting.
Skönt youtube klipp - Ja, cykelnörd som man är.. nice Danny!>>

Nu är det Onsdags Pepp och Mittfest planerat här på redaktionen. Blir nog kul!
Vi hörs!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar