24 september 2009

Torsags logg!

Yes, back on track!



Gjort:



*Körde vilse på väg till jobbet. 90min i bilen. Jajjamen. Tur att jag åkte kl 08,00 för att så att saäga vara i god tid. Hinna med att handla å lite sång. Ja, vart ju inte så mycket med det. Sjukt lesamt att vara fast i trafiken efter gårdagens trafic-jam delux!



*Produktionsmöte Dansbandskampen. - gött snack, lite nya förutsättningar, bra tankar. Ni som ”degar in” på Guld Supé alá Vip-grejs kommer då få se summan av dagens tankar.




* Ladda om för Closing för ITS i morgon. Med allt vad det innebär.
Lunch- stora snackisen idag e ju detta värdetransport rån som genomfördes igår. Vi komma alla fram till att detta hade många likheter med ett lyckat event. Möjligtvis att värdetransports-råns-branchen e mer lukrativ. :p * Ladda om för Closing för ITS i morgon (Forts.)*genomgång körscheman inför kvällens rigg och genomförande.




*Födelsedagskalas för Malin som fyllde år idag. Nice. - Kalle som jag förstått e väldigt svag för godsaker hade ett litet argumenterande tal varför det skall finnas kardemumma i vanligt Kaffebröd. Hehe.. nice.

Kväll.




Vi kommer snart att åka ut mot Stockholmsmässan å rigga för morgondagens Closing Seremoni som det så vackert heter. Liten detalj är ju att Tomas som är balubas sammarbetspartner på Vägverket har jobbat med detta under nästan 3 år. Vi misstänker att vår vän Tomas kommer att lätta på slipsen å möjligtvis knäcka en bärs hemma i soffan efter att morgondagen är avslutad. Helt Otrolit, 3 år. Det e ju fan nästan som planering inför OS. Men ja, ni skalle se hur omfattande detta är. Knappt som man fattar.

Efter morgondagens avslut på Älvsjömässan kommer det vara premiärmingel här på Baluba. Fösta avsnittet av Playa Del Sol som producerats av Baluba kommer ha förhandsvisning och gött häng imorgon kväll. Så det blir nog en nice Fredag!


Reflektion

Ja, asså. Det mest påtagliga är väll att Bert Karlsson som glider runt här och lever om dricker säkert 6-7 glas mjölk om dagen. Han liksom smyger förbi kylen å dricker ett glas, i ett svep, på stående fot havvägs in i kylskåpet, tar en 30paus och sedan e det full fart igen.

Mycket för vetenskapen viktig reflektion. :P

Ja, det e ju som svårt att plita ner allt som snurrar runt i huvudet, men en annan sak som jag å Kristoffer brukade skämta om när vi skulle göra en ”steriotyp Upplevelseproducent” alá sliten Ramones World tour -84 T-shirt, lätt ölmage och headsätt å bara glider runt å snackar nästa gig.. Ja, sjukt intärnt, men som sagt det är ju vad denna blogg är också. Vi kanske e 4 pers på detta jordklot som fattar vad jag menar, men va fan.. :P haha.

När då, jag malin å mari åkte mot Vasamusset igårkväll så gick vi igenom schemana i bilen och jag kunde som inte hänga med. Då visade det sig att Marie* diskuterade det schema som är aktuellt i morgon. Malin säger då lite skämtsamt.

”-Du vet, Skall du jobba med Marie så anser hon ett genomförande klart 3 dagar innan själva genomförandet. Har du inte planerat så du kan släppa dagens gig och se till nästa så e du kass.”

Tycker faktiskt det ligger mycket i det, och tilläggas bör är att Hansi (the man) sa exakt samma sak efetr vårt första geomförande i 1:an och jag kunde fan inte förstå vad han sa då! 1-0 till Hansi!




Rock On!






"hittade en cool bild från i tisdags!"

2 kommentarer:

  1. Ja du.. här snackar vi tempoväxling. är sjukt inponerad över att allt klaffar och går ihop tillslut.. måste passa på att säga att jag är lite avundsjuk på tjänstebilen din å.. hehe.

    SvaraRadera
  2. Haha.. Ja, S5an går fint. Bara jobbit å lämna igen den imorgon. :p

    SvaraRadera