25 oktober 2009

Som Aspåsnäset fast i Strängnäs! ;)

Dansbandskampen 2009 Premiär!

De va nice!
I Lördags gick det av stapeln. Det vart jävligt grymt å vilka dagar, ojoj.. Kul!!

Tyvärr så vart kameran kvar i Strängnäs med kavajen. Så tyvärr kan jag inte lägga ut några bilder. Men håll ut, nästa lördag skall jag se till att komma ihåg den.


Danslogen i Aspåsnäset - där det händer!


Kristoffer, vi har ju båda hängt i bakluckan på en 240 i Aspås och upplevt känslan. Exakt samma goa känsla fast lite fetare PA, ca 200 movingheads, 2500 sittplatser på läktare, 1300 matgäster och mer teknik än Melodifestivalen (källa, Bengt "Elak" Karslsson, scenchef) och 16000 m2 á 21 meter till tak så var det ganska fett!! Var en grym kväll! Nått för dig Tove! ;)

Sedan att man fick agera Tomas Ledins Stand in under genrepet och slänga lite snabba komentarer med Settman inför de 400 peronerna i genreps publiken under 40 minuter var faktiskt bland det roligaste jag gjort. hehe... Ja, tänk det lär nog dröja innan man går uppleva det igen... :p

Ja, nu skall jag nog ta å packa i lite kläder i väskan för i morgon så åker jag mot..
... PITEYO. Skall bli så kul! Riva av redovisning, chilla på kåren å sedan rulla tillbaka för program två på Lördag!

Ja, vi säger så!

Ha det gött!!

6 kommentarer:

  1. som näset fast fetare. det tror jag du kan dra ut och lansera som ett universellt framgångskoncept. Håller man sig inom dom ramarna är det given succé!

    SvaraRadera
  2. Grymt kul! Ser fram emot nästa turnéstopp.
    Hur fungerar det där med publik vs dansare? är det som so you think you can dance, eller är det rent ut så att dte inte finns någon publik? Alla dansar? har som missat det där lite granna.

    SvaraRadera
  3. alla som inte dansar är ju våldtäcktsmän johan. tänk på det!

    SvaraRadera
  4. haha.. exakt. Kan funka som bra måttstock. ÄR det fetare än aspås, ja - då har man kommit en bit på vägen! ;)

    Ja, men kan nästan säga att publiken dansar, (förutom väldtäcktsmänn, om inte dansar, så, ja, det e ju endel som dansar.. :P ). Gäster som kommer anländer redan kl. 18.00 och blir välkomnade, mat serveras och de bjuds på lite underhållning, I lördags var det Lars Kristerz som underhöll under middan, Sedan så till kl. 20.00 så serveras disert och kaffe ( vilket betyder att alla är mätta och glada..) när sändningen börjar. Efter som att du trycker ju din pajbit å har förmodligen sopat i dig din kaffeskvätt innan 20.10 när första bandet kliver på (och det e ju rätt många dansbandsmänniskor där) så de flyger ju upp å skall dansa självmant då. Dock så har studio mannen ( vilket förmodligen kommer bli jag och en kille som heter Jesper till nästa lördag + settman) sagt till publiken, att de är väldigt välkommna fram till scenen när programet börjar. Sedan e det studiomannens uppdrag att se till att folk håller sig på den yta som dansgolvet är, för att det skall se bra ut i rutan, och inte vingla in i de som väljer att sitta och se föreställningen..
    ..osch.. det var det korta svaret. ;)

    SvaraRadera
  5. Ja du vet ju vad jag tycker om hittepådansband andreas ;) men men, ska ju ta det med den där settman.. Annars, vad ska man säga, grymt fett!!!!

    SvaraRadera
  6. Jajjamen, bra där tove!
    Ta ett snack med Peter så vi får nån ordning på det där! ;)

    SvaraRadera